Kontakt

Sergio Guimaraes_blue. Foto Staffan Eliasson

Sergio Guimaraes

Grundare/VD
sergio@speakingofpr.se
0761-78 94 44
eller kontakta honom på LinkedIn

Med bakgrund som journalist, kommunikationschef, media relations manager och strategisk kommunikatör, har Sergio ett stort intresse för språk och interkulturell kommunikation. Han har lång erfarenhet av att arbeta internationellt och har bott i sex olika länder.

Julia Westerberg

Projektledare
julia@speakingofpr.se
0703-47 12 71
eller kontakta henne på LinkedIn

Julia är en mångsidig kommunikatör med ett starkt intresse för samhällsfrågor. Med sin tidigare erfarenhet från organisationer som Utrikesdepartementet, TV4 och Lipus, ett dotterbolag till Sveriges Läkarförbund, har hon god erfarenhet av att jobba i komplexa projekt med specifika målgrupper.

Åsa Forss. Foto Staffan Eliasson

Åsa Forss

Content manager
asa@speakingofpr.se
0739-75 28 23
eller kontakta henne på LinkedIn

Åsa är hållbarhetsexpert med erfarenhet av forskningskommunikation och strategisk kommunikation via webb och sociala medier. Hon är en stilsäker skribent som är bra på att förenkla komplexa texter och kommunicera budskap med hög abstraktion, vare sig det gäller inlägg till intranätet eller manus till animerad explainerfilm.

Katarina Jönsson. Foto Staffan Eliasson

Katarina Jönsson

Digital producent
katarina@speakingofpr.se
0733-72 33 51
eller kontakta henne på LinkedIn

Katarina är digital strateg med över 15 års erfarenhet inom området, bland annat inriktat på opinionsbildning/branding. Hon är en erfaren projektledare och producent som hjälper kunder att skapa kreativt innehåll för sociala medier, innehållsmarknadsföring, sökordsoptimering och sökordsmarknadsföring (SEO och SEM).

Anna Johnsson

Projektledare
anna@speakingofpr.se
0706-89 05 35
eller kontakta henne på LinkedIn

Anna är diplomerad strateg direkt från Berghs School of Communications som kombinerar sitt arbete på Speaking of med studier på Handels. Hon brinner för affärsperspektiv i kommunikationsfrågor och har erfarenhet av volontär arbete från SthlmOp inom breddad rekrytering.